Beleef het Neherlab Auditorium!

Het Neherlab Auditorium is een verborgen parel in Leidschendam-Voorburg, gevestigd in het voormalige PTT-gebouw uit de jaren 50. Dit is een plek waar verleden en heden elkaar ontmoeten. Hier werden ooit de grootste telecommunicatie-uitvindingen van de vorige eeuw getoond, zoals het 06-nummer. Dit Rijksmonument met zijn culturele, architectonische en interieurhistorische waarde, biedt een uniek podium voor iedereen die zijn of haar kennis wil delen. Het auditorium is een levend monument van informatieoverdracht.

Tijdens de Open Monumentendag bent u van harte welkom om tussen 11:00 en 15:00 uur elk uur aan te sluiten bij een presentatie waarin de plannen voor de herbestemming van deze bijzondere locatie worden uitgelegd. Ontdek hoe Speakers Club deze plek nieuw leven inblaast, en hoe na meer dan 18 jaar leegstand, de ambitie is om het Neherlab om te vormen tot een dynamisch platform waar geschiedenis, onderwijs en ondernemen samenkomen.

Een Nieuwe Bestemming voor een Historisch Monument
Het Neherlab Auditorium draait om kennis delen, of je nu een professionele spreker, docent, opleider of trainer bent. Hier kun je kiezen voor de schijnwerpers van het auditorium of voor een meer persoonlijke setting in een van de ‘learning spaces’. Dit alles in een gebouw dat historische charme combineert met moderne functionaliteit. Na de restauratie en herbestemming is het Neherlab Auditorium geschikt voor diverse vormen van kennisoverdracht, van opleidingen en trainingen tot evenementen, livestreams en directievergaderingen. De officiële opening wordt november 2023 verwacht.

Wilt u meer informatie of wilt u op de hoogte blijven van de meest recente ontwikkelingen rondom de herbestemming van het Neherlab Auditorium? Neem dan een kijkje op de website www.neherlabauditorium.com