Monumenten-bustour senioren

Speciaal voor senioren organiseert Open Monumentendag Leidschendam-Voorburg i.s.m. “Woej-uitjes” een monumenten-bustour. Met een Woej-bus wordt u van monument naar 4 of 5 monumenten gebracht in Leidschendam, Voorburg en Stompwijk.

De tour
Er wordt in ieder geval een bezoek gebracht aan het dit jaar voor het eerst geopende huis Arentsburgh en het Park Arentsburgh in Voorburg. Hier kunt u kennismaken met romeinse ambachten, zoals koken, houtbewerken, leerbewerken en koperkloppen, uitgevoerd door leden van Vereniging Pax Romana.

In de Petrus en Pauluskerk in Leidschendam kunt u genieten van een scratch-koor dat o.l.v. Martin van der Brugge speciaal voor Open Monumentendag liederen instudeert met als thema “Een rondreis door Europa”.

De tour eindigt met een kopje koffie of thee en een versnapering in een van de opengestelde monumenten.

Wanneer en hoe laat
Op zaterdag 8 september 2018 van 13.00 tot ca. 16.00 uur

Kosten
€ 3,00 p.p. inclusief koffie/thee en een versnapering

Opstapplaatsen
Bij de wijk- en dienstencentra De Groene Loper, Oranjehoek, De Plint en halte 47 op de hoek Rijnlandstraat/Damlaan. Dit in overleg met Woej.

Aanmelden van 23 augustus t/m 30 augustus 2018
via tel. 070 369 3929 van Woej Centrale Busvervoer (elke werkdag tussen 11.30 en 15.00 uur). Bij aanmelden aangeven waar u wilt opstappen.

De bustour wordt mogelijk gemaakt door vrijwilligers van Woej busvervoer.

De bustour is bestemd voor senioren die goed ter been zijn en weinig hulp nodig hebben bij het in- en uitstappen.

Het aantal deelnemers is beperkt, dus wees er snel bij!

Bekijk hier onze flyer